Η εταιρία μας

Ποιοι είμαστε

Από το 2002 η εταιρία μας προσφέρει τις υπηρεσίες της με επαγγελματισμό και αξιοπιστία. Επιλεγμένο προσωπικό με γνώσεις και εμπειρία, υλικά υψηλής ποιότητας, σύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός και ένας μικρός στόλος ιδιόκτητων αυτοκινήτων, πρέσες δικτύου αλλα και 3 οχήματα μεταφοράς σκυροδέματος, περιμένουν να αναλάβουν κάθε εργασία με υπευθυνότητα ώστε να ικανοποιήσουν ακόμα και το πιο απαιτητικό έργο, ακολουθώντας τις προδιαγραφές κατασκευής.

Η πορεία μας είναι συνεχώς εξελισσόμενη. Μεγάλες τεχνικές και κατασκευαστικές εταιρίες, μηχανικοί και ιδιώτες μας εμπιστεύτηκαν και έγιναν συνεργάτες και πελάτες μας.

Η εγγύησή μας

Είμαστε στην διάθεσή σας για να συζητήσουμε αναλυτικά τι χρειάζεστε. Μικρά ή μεγάλα έργα τα αντιμετωπίζουμε με τον ίδιο ζήλο για το επιθυμητό αποτέλεσμα για όλους αλλά και για την ποιότητα στην οποία στοχεύουμε. Μία οικονομική προσφορά μέσα στα πλαίσια των αναγκών σας αλλά και της εποχής που διανύουμε, θα σας δώσει τη λύση, έχοντας μπροστά σας μια ολοκληρωμένη πρόταση. Εμείς θα προτείνουμε κι εσείς θα επιλέξετε!

Έχουμε την δυνατότητα να μεταφέρουμε και να διαστρώσουμε το κονίαμα σε μήκος 300 μέτρων και ύψος 100 μέτρων.

Διαθέτουμε άριστο εξειδικευμένο τεχνικό και εργατικό προσωπικό. Η μέση δυναμική μας είναι μέχρι 100 κυβικά μέτρα ημερησίως όταν πρόκειται για τσιμεντοκονία ή ελαφροσκυρόδεμα. Το μπετόν και τα κονιάματα παράγονται σε εξωτερικούς σταθμούς παραγωγής και μεταφέρονται και με τα δικά μας οχήματα σε μικρό χρονικό διάστημα στον τόπο εργασίας.

Ο έλεγχος ποιότητας είναι συνεχής.